Forumindex
 Vanliga frågor  •  Sök  •  Medlemslista  •  Användargrupper   •  Bli medlem  •  Profil  •  Logga in för att läsa dina meddelanden  •  Logga in

 Filippinerna, hur är det med brudarna där. Nästa ämne
Föregående ämne
Skapa nytt ämneSvara på ämnet
Författare Meddelande
Destination PhilippinesRegistreringsdatum: 14 november 2008
Inlägg: 5
Ort: AIK City

InläggPostat: 2009-09-21 00:02:28 Svara med citatTill överst på sidan

Varför fastna i Thailand när det finns ngt bättre i närheten, först vill jag poänterar att jag gillar Thailand skarpt men jag föredrar Filippinerna.
Det är helt enkelt lite mer äventyr där, att åka till Thailand e ungefär som att åka till mallis, tilrättalagt och bekvämt och horder med svenskar och andra västerlänningar. Ibland vill man ha det så men vill man ha lite mera basic och spänning och snyggare tjejer som man kan "kommunicera" med ja då e det Filippinerna som gäller.
Har varit gift med en Filipina i 13 år och varit där ca 40 ggr hitintills och yes det är paradiset.
Tjejerna är outstanding och dom tar verkligen hand om en om man är juste mot dom.
Inte lika mycket snack om pengar som i Thailand och definitivt ingen sinsod, jag gifte mig på Filippinerna och det var jag som fick guld av xets farsa, fick en fet kedja och en klackring + vigselringarna från saudi där han då jobbade.
Det var inget snack om att jag skulle betala ngt för att få gifta mig med deras dotter.
Vi gifte oss borgeligt och givetvis så stod jag för fiolerna för det vilket var runt en 500 kronor då 1993 inklusive middag på restaurang för dom närmaste.

Farligt.... är man inte otroligt naiv och blåögd och inte flachar med deg och bling bling ja då är inte Filippinerna farligare än ngt annat land.
Med förnuft och ett shysst sätt så kommer man långt, visst mycket vapen överallt på gott och ont men man vänjer sig.
Kolla in när en pengatransport ska leverera/hämta pengar i en bank, det är en smärre arme ofta och det är inga småpuffror man har.

Tomas
Se http://destphil.se/ för mer info .
Image

_________________
Filippinerna såklart
http://destinationphilippines.weebly.com
Användarens profilSkicka personligt meddelandeBesök användarens hemsida
Destination PhilippinesRegistreringsdatum: 14 november 2008
Inlägg: 5
Ort: AIK City

InläggPostat: 2009-09-21 00:25:57 Svara med citatTill överst på sidan

Angående brudar så har jag börjat snegla lite åt andra hållet och haft lite kuckelimuck ihop med en latina ifrån Uruguay och en mer "passionerad" kvinna går nog ej att hitta, tom Filipinas ligger i lä där.

_________________
Filippinerna såklart
http://destinationphilippines.weebly.com
Användarens profilSkicka personligt meddelandeBesök användarens hemsida
NiceresortRegistreringsdatum: 15 november 2008
Inlägg: 87
Ort: Malmö

InläggPostat: 2009-09-28 16:45:39 Svara med citatTill överst på sidan

Hej Boys!

Sitter just nu i Medellin i Colombia och njuter av morgonvärmen.

Gör min först vända till phil nu i vinter, och tror det blir riktigt kul ;o)

Ang. tjejerna västerut så måste jag generalisera ganska mycket, eftersom vi talar om en hel kontinet, men det kommer ändå ge en ganska bra fingervisning om "hur det faktiskt är".

Om vi startar i syd så är argentinskorna ofta europeiskt bleka, ofta med mörkt hår. Betydligt mer europeiska till sättet än tjejerna från de andra syd/centralamerikanska länderna. Tänk dig en kvinna från nordspanien så är du ganska nära. Och lite "kyligare" temperament. Argentinare (speciellt från buenos aires) anses av andra sydamerikaner att vara lite snobbiga, och "förmer" till sättet.

Chile som också är längst söderut på kontinenten har en del snyggingar, men dom har lite speciellt utseende, ofta mixat indianblod. Dejtade en chilenska i köpenhamn och hon var lite argentinsk till sättet.

Peru - se chile (peru har en hel del "rena indianer" på amazonas sidan av bergskedjan som delar landet i stillahavsdelen och inlandsdelen.

Varken Argentina, Chile eller Peru är några egentliga sol och bad destinationer.

Brasilien: Inget annat land i sydamerika är så klicheartat mytomspunnet, men det finns en anledning till röken (ingen eld utan rök) - Tjejerna finns i alla former från helsvarta till helvita (landet upptar 3/4 av sydamerika, från långt ner i söder till nästan helt upp i norr) Eftersom landet är så stort så finns det allt från modeller till dom som inte ser så bra ut.

Söder om rio är det lite vitare och mera snobbigt. Från rio och uppåt kusten är det mera "samba och glädje" (jo, det är slitet, men det gör det inte mindre sant) Finns nog inga tjejer som har så mycket spontan glädje och är så "varma" någon annanstans på kontinenten. Kommer man in i landet mot amazonas är det mycket indianutseenden.

Gillar du mörka/svarta tjejer är staden salvador i brasilien din destination.

Equador, Bolivia, Uruguay, Paraguay, Guyana, Franska guyana - vet inte - har inte besökt.
(men ingen av dessa länder är omtalade som "must see destinations" , så jag gissar det inte är mödan värt.)

Panama - ligger på sydspetsen av centralamerika, och tjejern har svart hår, runda huvuden och korta halsar, men gillar du stora, naturliga bröst så ska du ta dig till panama city - det är helt bizarrt vad väldigt oversizade många mörka tjejer är.

Colombia:

Kanske strået vassare när det kommer till ren skönhet än brasilianskorna (ligger i top i miss universum varje år... you do the math...) men inte i närheten av samma glädje eller livsvärme. Betydligt kyligare till sättet. Du kommer skratta 3-4 gånger oftare med en brasilianska än en colombianska.

Venezuela - har ju mycket halvblonda (eller hur man ska skriva det) tjejer, och lika snygga som colombianskorna. Landet är dock en spillra av sin forna glans sedan diktator hugo chavez tog över landet. En kompis var på isla margarita i venezuela för ett par månader sedan, och trots över 500 bilder var det inget som imponerade. Farligt land (desperata människor) med mycket korrupt polis desutom.

Södra karibien: i princip bara svarta tjejer, inte så snygga heller.

Skickar med 2 filem från youtube från just colombia eftersom jag befinner mig här:

denna visar mer "normala" tjer från kustområdena:

http://www.youtube.com/watch?v=jbhhGv_V-FM


denna visar tjejer som skulle klassas som snygga överallt i colombia, tom i just medellin som är känt för sina vackra kvinnor (gå in på youtube och sök på meddelin girls (finns säkert massor med filmer)

http://www.youtube.com/watch?v=C6hMabT86ko&feature=fvw

Ha en bra dag, måste ut och käka frukost nu ;o)

Användarens profilSkicka personligt meddelandeMSN Messenger
Visa inlägg nyare än:      
Skapa nytt ämneSvara på ämnet


 Hoppa till:   Nästa ämne
Föregående ämne
Du kan skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Thème original créé par ForumImages.
Thème myphpBB créé par myTemplate
Sidan tog 0.06 sekunder att ladda.